9. jun. 2008

Første besøk i barnehagen

I dag hadde Celine sitt første møte med barnehagen. Det gikk utrolig bra!!! Var ei jente til der på besøk i dag - vi fant ut at hun bor ca 2 min unna oss:)
Celine starter i barnehagen den 12.august:)

8 kommentarer:

~ Skorpion ~ sa...

Heei og takk for koselig melding på bloggen min :) Alltid kjekt å få tilbakemelding på ting man lager. Jeg er også rimelig fersk innen dette, men jøss så artig det er!

Du har noen skikkelige hjerteknusere å scrappe :) Flotte bilder og LO's du lager, stilen din med alle de flotte detaljene og stæsjet er bare nydelig! Om det er ok linker jeg gjerne til deg? Ha en fin dag! 0(^_~)0

aase sa...

Så herlige bilder. Det er så greit når første besøk i barnehagen går over all forventing!! Så morsomt å treffe noen som bor så nærme også da!!

Anne Kristine sa...

Så herlige bilder du har tatt fra det første møte i barnehagen :)
Flott blogg du har og så mye fint som du lager :)
Ønsker deg en flott uke ....

Wenche sa...

Ser ut til at hun koser seg masse blant lekene der. Skal se hun kommer til å stortrives. Skal ha en slik runde selv vi, med to småtasser. Så disse bildene var veldig rørende å se akkurat nå.

Ønsker deg en fortsatt fin kveld.

Kristins rede sa...

Dæven, dristig med svart bakgrunn. Det har vært for varmt til å scrappe i det siste. Men i dag har det regnet, så det blir vel kanskje noe denne uka.
Ha ei fin uke! Fine bilder og LOer som vanlig!

Broggis sa...

Så herlige bilder, og så mye fint du lager. Her skal jeg luske meg innom stadigvekk;)

Therese sa...

Oi, her har du jo skiftet farge.
Ble utrolig bra!

Så kjekt at det gikk bra i barnehagen. Synes ungene blir så rask store når dem er begynt i barnehagen, utvikler seg jo i ei rekordfart.

klem,
Therese

mi@ sa...

Så mange flotte og fargerike LO'er du lager! Eelsker farger.
Tenker det går bra med minstejenta i ny barnehage til høsten.