3. sep. 2008

Denne ble jeg så glad for:)

Se på denne herlige awarden jeg har fått:)
Den har jeg fått av AnneBente. Tusen takk skal du ha - jeg setter utrolig stor pris på den:)

1. The winner can put the logo on their blog
2. Link the person you received your award from
3. Nominate at least 5 other blogs
4. Before listing the nominees give a brief reason why you chose them
5. Put links of those blogs on yours
6. Leave a message on the blogs you have nominated

Da er det min tur til å gi den videre da...Jeg synes det er så utrolig mange dyktige scrappere jeg.. Så det er jammen meg ikke lett å vite hvem man skal velge ut. Men denne gangen skal jeg gi den videre til noen som ikke har fått award av meg tidligere. Noen som jeg ikke "kjenner" så godt. Men dette er alle jenter som jeg beundrer - og henter inspiasjon fra. Når jeg sitter her uten ispirasjon så er det helt utrolig herlig at man kan ta seg en liten blogg runde - så er inspirasjonen der igjen:):)
Her er de jeg ønsker å gi denne awarden til. Og jeg håper dere er flinke til å velge dyktige og inspirende scrappere som dere sender den videre til:
Kristina
Jamie
Monica
AnnChristin
Anne

Og den som inspirerer meg kanskje mest av alle - det er Marit. Vi møttes på treff på UnikHobby før sommerferien - men har møttes mange ganger etter det. Er så koselig og inspirende å scrappe sammen med henne!! Så Marit - denne fortjener du:)

3 kommentarer:

Kristina sa...

Tusen takk!! :)

Anne Kristine sa...

Tusen takk Vibeke :o)
Nå ble jeg kjempeglad ...skal ta en runde når jeg har god tid. Sitter å scrapper nå..er med på scrappestafetten på scrapping.no he,he må prøve å holde tidsfristen..
Ønsker deg en flott kveld.
Stor klem fra Anne ..og takk til deg for all inspirasjon du gir!!!

Marle sa...

tusen tusen takk Vibeke!!!

så utrolig koselig og så vannvittig koselige ord! Slikt varmer mitt lille scrappehjerte ;)

Jeg ser alltid frem til de små private scrappetreffene våres... Jeg burde virkelig gitt denne awarden rett tilbake til deg, men det går vel ikke... Du er en stor inspirasjonskilde!!!

Tusen takk for alle de flotte skravle/scrappetimene det har blitt! Håper det blir mange flere utover (til tross for at jeg har begynt å jobbe igjen og tiden ikke strekker helt til lenger)

*klem*