18. sep. 2008

Slik gleder meg - Og en liten oppfordring:)


Jeg har fått denne awarden av AnneBente tidligere - men har vært så heldig at jeg har fått den av flere dyktige scrappere.
Det er utrolig morsomt - og veldig ærefullt at det finnes noen der ute som liker det jeg gjør - og velger å gi en award til meg.
Jeg setter utrolig stor pris på det - og ikke minst alle de flotte kommentarene som blir lagt igjen i bloggen min:) Tusen takk alle sammen!!!:)
Men her er de flotte jentene som har gitt meg denne awarden - besøk dem - og gi dem noen flotte kommentarer!!:)
Linda - Bente - Jannhild - Nina og Linn. Sjekk det koselige Linn har skrevet til meg da: "Vibeke - Som alltid er innom i min blogg og skriver de koseligste meldingene og skryter sånn av meg at jeg blir rød innimellom. Hun er og i tillegg en meeeeget dyktig scrapper og jeg henter flust av inspirasjon hos henne."

The rules:
1. The winner can put the logo on their blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 5 other blogs.
4. Before listing the nominees give a brief reason why you chose them.
5. Put links of those blogs on yours.
6. Leave a message on the blogs you have nominated.

Siden jeg allerede har gitt denne awarden videre en gang før - velger jeg denne gangen å gi en liten oppfordring til alle sammen!:)

Når du er på besøk i blogger - ta deg det ene minuttet det tar og legge igjen en hyggelig kommentar!! Alle liker vi at noen kommentarer det vi gjør - og derfor er det viktig at alle som en legger igjen. Og det er ikke bare de "kjente" scrapperne som fortjener kommentarer vel?
Det er kanskje den lille kommentaren fra DEG som gjør at den personen får et smil om munnen - og en hyggelig dag. Eller kanskje du skikkelig får frem scrappelysten?
Et smart tips for å finne nye scrappere/blogger - som du ikke pleier å besøke: Finn en blogg - ta for deg blogglisten i den bloggen. Du kommer til å oppdage at det finnes så utrolig mange dyktige scrappere der ute!!! Og alle som en - fortjener litt ekstra oppmerksomhet:)

3 kommentarer:

Marle sa...

Kjempeflott utfordring Vibeke!!!

Jeg tar den på strak arm ;)

Vil forresten kommentere disse awardene du har fått! De er så vannvittig fortjent! Du er en kjempe inspirasjon!! Og det er en fryd å scrappe sammen med deg!!

Tusen takk for et fantastisk treff!

*klem*

Jeanette sa...

Hei hei!

Alltid koselig å få kommentarer for det man gjør, det er jeg helt enig i. Synes det er flott arbeid dere legger ned i Scrappehuset! Det må dere fortsette med! Kjempeinspirerende å gå innom og titte, både der og her i bloggen!

Ha en fin dag, videre! *klem*

Merete sa...

Bra skrevet, Vibeke:) Kommentarer er alltid like hyggelig å få - og du er kjempeflink til å kommentere i bloggen min:) Tusen takk!!