12. sep. 2008

Vi er i gang med feiringen:)


Den 17 september fyller Sina 6 år - tenk på det!!! Jeg synes hun fortsatt er lille jenta mi jeg:) Men merker jo at hun klarer seg MYE mer selv. Skolejente. Startet på fotball - og når fotballen har pause - da blir det håndball:) Hun har fått mange nye venner - og koser seg på skolen.
Når hun skulle be inn til bursdag så ble det litt vanskelig. Det er 56 barn i klassen - som er delt inn i 3 grupper. Så da ble vi enige om at hun måtte be alle jentene på sin gruppe + at hun kunne velge 5 til.
Så i går - var Sina - sammen med 12 andre jenter på Lekeland1 her i Hamar.
En utrolig flott feiring. Kan absolutt anbefale feiringer der:)

2 kommentarer:

Marle sa...

Ukene flyr av gårde! Og jeg rekker ikke halvparten av det jeg har tenkt til.. Det er derfor godt nå som det er fredagskveld.. tassen har lagt seg og roen har senket seg i huset... Bena er slengt på bordet, Maccen i fanget.. Tid for blogbesøk..

Det er en sann glede å være her inne. Hver gang!! Og så effektiv du er. Jeg får så dårlig samvittighet, her legger nemlig støvet seg på scrappesakene om dagen. Er godt å ta en titt i bloggen din. Her kan jeg hente inspirasjon til de neste prosjektene jeg har planer om at jeg skal rekke i helgen.. Vel.. får se om jeg faktisk får det til :)

God helg til deg og dine!!

Stor klem

Anne Bente sa...

ja, er det ikke lidt uhyggeligt sååå hurtigt tiden går, det lyder som i har haft det rigtig hyggeligt og at de små piger rigtig har hygget sig,

super super skønt billede
ha en god aften