15. okt. 2008

Litt info

Noen av dere har kanskje allerede fått med dere at avstemmingen av ForumUtfordringen 2oo8 inne hos Scrappehuset har blitt stoppet. Her er innlegget i bloggen:

"Heisan på alle dere scrappende individer.

Som sikkert de aller fleste har fått med seg la vi i dag ut avstemming for alle finalistene i ForumUtfordringen 2008.

Dette gledet vi oss veldig til og det hele begynte jo så spennende med noen av bidragene som fort havnet i toppen.

Dessverre så har vi oppdaget at det kanskje ikke var helt rettferdig, at det kanskje ikke var de rette bidragene som lå der de lå med det antall stemmer som ble gitt.

Vi gjorde litt undersøkelser rundt dette samt at vi har hatt noen små fugler hviskende i ørene våre, og det har dessverre vist seg at kanskje ikke alle stemmene som er gitt, er gitt fordi det virkelig var det flotteste bidraget de stemte på, men at det i stedet er drevet en liten stemmesanking på og i ulike kanaler.

Vi syntes dette er forferdelig trist og har derfor valgt og foreta en ny avstemming hvor dere i stedet sender inn hvilket bidrag dere stemmer på via mail.

Send inn din stemme til forumutfordringen@gmail.com og vi samler stemmene for hvert av bidragene her i stedet, vi er mange som skal passe på at stemmene havner der de skal.

Siden det har skjedd som nå ha skjedd så setter vi fristen for innsending av stemmene til 24.10.2008 klokken 24:00.

Vi annonserer da den rette vinner så snart vi er klare etter dette.

Og vi lover dere at nå blir det liten tilgang for å drive stemmesanking om det seg er via sms eller for eksempel facebook.

Vi håper dere alle har forståelse for dette og siden det hele utviklet seg slik det gjorde så får vi i beste måte prøve å sette litt søkelyset på at en slik moral burde vi være for gode til å følge etter.

Vi ønsker dere verdige finalister igjen hjertelig lykke til.

Vi håper at vi med dette skrittet kan få de verdige vinnerene av ForumUtfordringen 2008, og premiene er fortsatt som de var.

Og til alle dere som allerede har lagt igjen en kommentar så blir dere med i trekningen av det vi har lovet.

Og vi skal nok se om ikke vi kan finne på en annen liten lur ting og vi. "Jeg må bare si at slik skuffer meg...I utgangspunktet skal vel scrapping være en koselig hobby - ikke at man kjemper med nebb og klør - og urene metoder for å vinne.
Hvis jeg vinner en konkurranse - da vil jeg at det skal være fordi min LO var BEST - ikke for at jeg var den som kontaktet flest venner og bekjente.
Det kan da ikke være noen god følelse hvis man vinner når man har brukt slike knep?
Vet dere - slike episoder håper jeg ikke skjer flere ganger. For det første så blir det merket - og for det andre - så synes jeg at man skal stemme frem den riktige vinneren jeg...
Jeg håper at den/de personene som gjør slik tar dette til seg - og setter en stopper for det.
Scrapping skal være hyggelig. La oss heller få kommentere hvor flotte LOer som er med i konkurranser - og ikke om det har vært noe juks med i bildet.

Puh - jeg måtte bare skrive ned dette jeg....For meg så er ærlighet og rettferdighet to av de verdiene jeg setter veldig høyt. Så dette blir en viktig sak for meg.

Gjør noe hyggelig og positivt for noen andre...Ta deg en liten kommentar runde og fortell et par scrappere hvor flinke dem er - eller ta en telefon til bestemor eller kjæresten.
Vær snille mot hverandre:)

Ønsker dere alle en flott dag:)

8 kommentarer:

Anne Bente sa...

Jeg kan kun give dig fuldstændig ret i det du skriver her, det var også derfor jeg skrev de ti går, for jeg synes det e rlidt synd at nogen synes at det er sååå meget om at gøre at vinde, vi er jo bare en flok med fælles interesser,og jeg blev lidt ked af det da jeg så i morges at i nu skal til at have såååååååååå meget arbjde med at tælle stemmer og så videre, men i skal bare vide jeg respekterer jer sååå meget, bare synd at nogen ødelægger det for andere, når i nu har skabt så skønt et sted for os andre, og når alr kommer til alt, jamen så er det jo kun papir , og ikke noget "væsenlig"siger en der sidder og har ondt og vile give 100000 gevinster fra sig for at det sku gå væk :)
pyhaaa det blev en hel roman.ha en rigtig god dag søde pige,

Silje sa...

Jeg er helt enig i det du skriver....Det er kjempesynd at det alltid er noen som ødelegger for de andre. Den måten dere gjør avstemningen på nå er tryggere, men man vil aldri kunne sikre seg helt mot juks. Skulle ønske at alle kunne delta i konkurranser med samme innstilling....at det er gøy å delta...og måtte den beste vinne!

ninabakke sa...

Synd det ble sånn, enig i at scrapbook konkurranser sånn så burde ikke stemmesanking være greia!
Godt dere fikk ryddet opp i det da :)

Mona Underdal Loktu sa...

Halleluja! Endelig noen som gjør noe med dette. Et utbredt fenomen på diverse forum.

BRA!!!!!!

Snuppelure sa...

Jeg er vel så blond og naiv og god truende at jeg ante ikke at dette foregikk i praksiss :( Vet jo at i andre typer konkuranser blir det gjort men at det da er lov , f.eks stem frem årets .... unge elelr no...
kjempe fint at dette blir tatt tak i :)
Klem fra Wenche

Karina sa...

Det synes jeg du har ret i. Godt at i har gjort noget ved det.

Madam sa...

Så trist at det blir på den måten.
Veldig fin at noen prøver å ta tak i det.

Linda sa...

fy! kjenner jeg koker inne meg jeg også! jeg er sikkert dum og naiv jeg med, men jeg visst ikke at det forgikk slike ting i det store... helt sjokka her jeg nå. Og fader heller, er jo ikke det som er vitsen heller. og jeg er helt enig, vinner jeg en konkurranse vil jeg gjøre det på ærlig vis og ikke fordi en sanker stemmer!!
godt at dere har tatt tak i det og gjør no med det. stor reskpekt for det!!
mvh linda