8. jan. 2009

Over all forventning!!! Jippi!!

I går gikk jo startskuddet for den aller første utfordringen inne på Scrapping the Music - på norsk!! Og det gikk jo sååå bra!! Vi hadde maaaange gjester på besøk!!
Og allerede et par timer etter utfordringen var lagt ut - så ble den første LOen levert inn! Det ble levert inn hele 5 LO er i går - og det er jo knall bra. Vi jentene er stor fornøyde!!

Prisnippet med STM er enkelt og greit. Du skal bli inspirert til å scrappe!!:) Lytt på musikken - les teksten - og scrapp i vei. Om det er en LO - digi LO eller et kort - det er helt opp til deg!! Men du må ha med en setning, strofe eller et ord fra sangen på ditt kunstverk:)

Vår første sang er en nydelig sang -med utrolig mange scrappe muligheter - vi jentene i DT kom frem med mange forskjellige løsninger ihvertfall:)

Bli med du og da vel:)

2 kommentarer:

Angelo sa...

Du, det var bra du skrev i bloggen min om Scrapping the music - på norsk! for jeg fikk kjempelyst til å bli med! Knallbra sang som gir mange forskjellige muligheter til LO'er. For jeg fikk faktisk lyst til å scrappe igjen. Lenge siden sist :)

Ha en flott dag, Vibeke!

Klem, Kristin :)

Bealor sa...

Gratulerer med flott start på STM! Jeg er personlig ikke veldig flink til å delta på sånne utfordringsblogger, selv om jeg synes de er veldig spennende. Dette konseptet med å scrappe med inspirasjon i en sang er jo veldig morsomt da. Lykke til!