21. mar. 2009

Et lite "glad innlegg"


På torsdag kom søte, snille Gro med en nydelig blomst til meg!!:) Den står på bordet der jeg scrapper - og jeg blir så glad hver gang jeg kikker på den:)
Tusen takk Gro:)Denne flotte awarden har jeg fått av Merete - eller Pingvinhockey som mange kjenner hennes som. Hun har helt sikkert vært i din blogg med en hyggelig kommentar også:)
Her er begrunnelsen hennes - for at jeg skulle få den:
Vibeke - hvor skal jeg starte?? Skjønner ikke hvor du tar kreativiteten din fra:) Men for all del - jeg er kjempeglad for at du deler kreativiteten din med alle oss andre - for det er virkelig noen kunstverk du lager. Og alle de herlige bildene av gromjentene dine. Gleder meg stort til å få scrappe sammen med deg snart - og ser som alltid fram til nye flotte LO'er fra deg:) Og takk for alle hyggelige kommentarer i bloggen min.
Tusen takk Merete - jeg setter stor pris på den:)
Gleder meg til å scrappe sammen med deg :)Slike ting gjør meg så glad!!:)

Og til dere som legger igjen de herligste kommentarer i bloggen min: Takk - takk - takk. Dere gjør scrappingen ekstra morsom for meg:)Da vil jeg ønske dere alle en skikkelig
flott lørdag videre:)
2 kommentarer:

Gro aka emrille sa...

Åh - du er nå søt da:)

isabell sa...

Så heldig du er som har fått deg en lilje:)
En flott gave å få som gir masse glede.
Skulle gjerne ha gitt deg en blomst jeg å;) fordi du gir så mye inspirasjon å ikke minst så mange koselige komentarer i min blogg:)
Det gjør min scrapping morsomere:)

Ha en fin lørdagskveld!!
Klem Isabell