4. mar. 2009

Sang # 5 er ute!!!! :)

Sangen vi i Scrapping the Music - på norsk har valgt denne gangen er "Sommerfuggel i Vinterland". En utrolig flott sang - med så utrolig mange scrappe muligheter.

Denne gangen har jeg scrappet et av mine favoritt bilder av Sina. Bildet er noen år gammelt - men jeg synes det er så herlig. I tillegg så passet det så godt til denne sangen. Jeg plukket ut "Må drømmen du bærer bli sann".

Vi jentene i DT fikk hvert vårt fargerike KIT fra SweetSpuds - som vi valgte å bruke på denne oppgaven. Sweet Spuds har dessverre gitt seg med KIT - men dem har en utrolig kul blogg som blir oppdatert ofte:)

Et herlig sammensurium av farger - men jeg ble veldig godt fornøyd med hvordan LOen min ble når den ble ferdig.
Jeg har gått litt amokk med symaskinen på denne. Både stoff, blomster og bånd er sydd på:) Og jeg har sydd sammen 3 mønsterark som er brukt som bakgrunn.
Jeg blir veldig glad hvis du legger igjen en kommentar her hos meg:)

Men når du har lagt igjen den kommentaren, he he kan du trykke deg inn i STM bloggen - og lese hele oppgaveteksten - og kikke på det de andre DT jentene har scrappet.
Håper du finner inspirasjon i denne sangen du også:)

21 kommentarer:

Karina sa...

Ej, hvor er det flot! Total lækre farver!! Superflot!!!

Anne Bente sa...

åh,,,,,, hvor er den dig fllot, flotte farver du har brugt, må prøve mig denne gang, er stadig syg, så derfor ikke nogen bidreg fra mig sidst

May-Britt sa...

Åååååå denne var flott,herlig bilde.
Ønsker deg en flott onsdag;-)

Torill sa...

Så bra tittel!! Og så frisk og flott LO!!! knall bra!

Linda sa...

for en LO!!! Skjønner ikke hvordan du klarer å bruke så masse farger, og få noe så stilig ut av det!! Skikkelig orginalt å sy fast blomstrene!!

Gleder meg til imorra, jeg! Vi sees!

Ellen Karin sa...

En herlig og fargerik LO fra deg Vibeke. Enig i at det er et nydelig bilde, og det var nok lurt å velge det i sort/hvitt når det er så mye farger ellers. Da kommer bildet så godt fram. Ellers synes jeg det var kjempestilig med så mage forskjellige fonter.

Sees i morgen! ;)

www.TreL.no sa...

Så herlig!! Nå må jeg vel finne fram en av mine symaskiner og ta den i bruk...hehe...
Takk for at du er så utrolig flink til å legge igjen kommentarer i alle blogger! Det er virkelig prisverdig :D Tror mange er takknemlig for dine hyggelige kommentarer på det de har laget :D Takk så mye :D

Anette sa...

Så nyyyydelig lo!!
Nydelig bilde og herlige farger!!

Merete sa...

Utrolig flott! Lekkert satt sammen av ark og farger og detaljer og på toppen et nydelig bilde:)

Skal hive meg over sang#5 nå:)

{ Kristina } sa...

Åå, for noen fine farger du har satt sammen her. :)

linn kristine sa...

Denne fikk et spennende utseendet med alle innslagene av knallrødt.
Digger søm og synes din amokke sying var knalltøff.
Nydelig bilde og tittelen var kjempe fin. Nå skal jeg stikke inn å se på STM-utfordring. :D

Anonym sa...

Ja,tusen takk Vibeke!!! Nyyydelig sang dere har valgt! Igjen! :D Så nå må jeg bare få satt igang med sang#4 først. Enda godt at jeg blir litt aleine hjemme i helga,så jeg får satt meg ned. Huff,idag må jeg tømme heeele scrappebordet for å gjøre klart til mamma skal komme på middag her imorgen. Ikke lett,hehehehe..... ;)

Mona Iren sa...

Nydelig LO og fantastiske farger!!

Anonym sa...

Så gøy!!! Tusen takk!

Kommenterte et svar til deg i bloggen min:

"Renate Olsen sier:

4. mars 2009 på 02:47 - Endre

Hehehehe….. :) Tuuusen takk!!!! Gøy å få så koselig kommentar så kjapt! Ja,jeg gleder meg også til jeg får kastet meg rundt til å få scrappet disse…. :)"

Anonym sa...

Oiii... så kooooselig å se at jeg visstnok står på favorittlista di på bloggen! :D Tuuusen takk!!!!! :D Er så mye rosende kommentarer og oppmerksomhet for tiden at jeg smelter jo totalt.... Nesten så jeg sitter med tårer i øynene her. TUSEN TAKK igjen!!! hadde vært gøy å en gang få truffet deg in real life! :)

Norunn sa...

Herlig LO! Stilige farger, og et virkelig nydelig bilde!

Gro aka emrille sa...

Denne er bare så flott! Ingen hemmelighet at jeg er glad i grønt, og detaljene dine med rød søm er så tøff! Og et nydelig bilde da:)

Pia sa...

Vildt flot i farver og opsætning og med mange lækre detaljer

Asil sa...

Wow - den var lekker! Fargene var virkelig varm sommer!! :) Jeg håper også at drømmene hennes blir sanne! :)

Og stor klem til deg som er så flink til å legge igjen koselige hilsner i bloggen min, det setter jeg stor pris på!!

Bettans pysselblogg sa...

Den var verkligen läcker! Tjejen på bilden(din dotter gissar jag) är så vacker och fotografiet gör henne verkligen rättvisa :-)
Du har ofta väldigt fina foton att scrappa vilket gör mig sugen på att verkligen gå in för att få fina foton själv. Tycker dock det är svårt med barn som inte vill fotograferas ;-)
Önskar dig en fortsatt trevlig vecka1
Elisabeth

Eyovine sa...

Så fiiiin !!! Gillar dina sömmar på denna och ditt färgval. Du är otroligt inspirerande. Hittar alltid några nya detaljer som bara är wow liksom.
Ha en fin dag!

// Maja