24. jul. 2009

9 dager uten PC :)

Da er vi tilbake fra en flott ferie i Tyrkia. Vi har kosa oss og slappa av:)
Sina har lært seg å svømme både under og over vann, dykke - og nå trener hun på å stupe. Celine svømmer rundt med armringer på egenhånd - hun gikk både opp og ned av bassenget selv. Herlig med ferie:)
Jeg har så vidt fått kikket gjennom noen av bildene jeg har tatt fra ferien - her er noen av dem:Mens vi har vært på ferie - så har hele huset blitt malt innvendig - så nå er vi i full gang med rydding - rydding og rydding.

Frem til nå så har jeg scrappet på spisebordet - men nå skal vi lage en liten plass til meg oppe i 2 etg - blir veldig lite - men det blir min scrappeplass frem til vi har fått laget et rom i kjelleren. Så det blir ikke noe scrapping på meg før min lille scrappeplass er ferdig:) Håper det ikke tar så lang tid.

Da får jeg rydde videre:)
Tusen takk for alle hyggelige kommentarer mens jeg har vært på ferie - jeg skal ta meg en herlig bloggrunde så¨snart det blir litt mer ryddig her:)

4 kommentarer:

Lean sa...

Nice you had so great holiday and lovely picturs you made about the girls.When your mesh is over i hope you have a great scraptime again.
bye bye,lean

Merete sa...

Velkommen hjem:)

Ser ut til at du har tatt mange flotte bilder. Gleder meg til å se de bli scrappa:)

Jeanette sa...

Hyggelig å ha deg tilbake, håper å se litt kreativitet etterhvert! :) Mange flotte bilder å scrappe, ser jeg. :)

Ellen Karin sa...

Ser ut til at dere virkelig har hatt en fin tur. Men ei uke går fort ikke sant...sikker på du lengter tilbake til sol og varme allerede.

Herlige bilder, og som jeg har sagt før - Sina er en fotomodell. :)

Lykke til med opprydding. :)