29. nov. 2009

Award:)

Denne flotte awarden fikk jeg av den dyktige Toto og Tutu/Torunn!! Den falt virkelig i smak hos meg. Jeg likte så veldig godt begrunnelsen hun ga meg:"Vibeke: alltid masse nytt og flott inne hos henne! Scrapper nydelige LOer til jentene sine. Er dyktig til å ta bilder i hverdagen og fortelle hverdagshistorier på LOene sine."

Det er jo akkurat dette jeg prøver på: Nettopp det med å ta vare på hverdagen vår. Ta bilder på helt vanlige dager - av helt vanlige hendelser. Og ikke minst: At jeg bruker journaling på alt jeg lager:)

Tusen tusent takk Torunn - denne ble jeg så glad for:)

Da er det min tur til å sende denne videre. Denne gangen har jeg valgt å gi den videre til de jentene som alltid gir meg inspirasjon og scrappeglede med sine kunstverk.

Den aller første jeg vil gi den videre til er min scrappevenninne fra STM - Gro. Jeg har så stor sansen for måten hun scrapper på. Hun bygger opp LOene sine på en helt spesiell måte - og alt hun putter på LOen har en betydning. Takk for inspirasjonen du gir meg Gro:)

Ei som jeg har fulgt lenge - og besøker bloggen til jevnlig er Torill/Screppa. Jeg ble så glad når hun ble en av mine medbeboere i Scrappehuset. Torill scrapper båder kort, art journals, LOer - og pynter ting. Hun er så utrolig kreativ. Og Torill: Tusen takk for at du hjalp meg ut av det du vet. ..Er deg evig takknemlig for det:)

Gladie: Du må bare få denne awarden!! Jeg koser meg i bloggen din!! Der er det det meste. Kort, Loer - både digi og vanlige. Og ikke minst - du tar så mange flotte hverdagsbilder. Du er fast på min bloggrunde:)

Ei som jeg har stor sans for om dagen er Iselind. Den dama scrapper som bare det!! Har så stor sansen for oppsettet du bruker - og ikke minst all den flotte håndsømmen din!! Takk for at du er så flink til å inspirere alle oss rundt deg:)

Jeg er som mange av dere vet - ikke så altfor begeistret for kort. Men ei dame som gjør at jeg måper - og liker kort er Anita/Neeta. Hun fargelegger så utrolig nydelig. I tillegg så er hun jo en mester på Loer også. Knall flink er du Anita!!:)

De siste som får denne av meg - er resten av STM jentene: Ellen Karin. Monica, Lene, Silje og Wenche. Jeg er så glad for at jeg har blitt kjent med dere alle. Vårt månedlige scrappetreff er hellig!! Dere gir meg så masse inspirasjon og scrappeglede jenter!!:)


I dag er det første søndag i advent!! Kos dere masse folkens:)

8 kommentarer:

Torill sa...

Tusen takk, snuppa! Og bare hyggelig:0)
Dette var veldig koselig, altså!
Gode 1.søndag i advent-klemmer!!

Monica sa...

kos på deg, Vibeke!!! Tusen takk!

Gro aka emrille sa...

Så koselig, Vibeke:) Takk for gode ord. Ha en fin dag:)

Gladie sa...

Så koselig hilsen en søndag morgen, Vibeke - tusen takk! *klem* :)

Silje sa...

Å så koselig! Tusen tusen takk Vibeke! :)

annkan sa...

Ja, jag vet hur det är... Det känns som att tiden bara rusar fram och man hinner inte med alls. :-/

Nåja, nu smiter jag in och önskar dig en fin första advent.

Kram på dig.

Iselind sa...

Tusen tusen takk.....det setter jeg utrolig STOR pris på. Du er til stor inspirasjon du også. Takk for det.

Ha en fortsatt fin advents kveld.

Iselind

Wenche sa...

Tusen tusen takk, Vibeke! Skal bli moro å se dere på torsdag!