22. nov. 2009

En våt novemberdag..

Vi har hatt en flott, men våt dag her i dag... Etter nok timer inne, så tok vi på regntøyet - og ut i regnet:) Er jo så herlig når man først kommer seg ut:)

Og selvfølgelig - det blir noen bilder av det også;)


Ellers så har det blitt litt scrapping i helgen:) Hyggelig scrappebesøk på lørdag + at jeg og jentene mine har scrappet litt mer også:) Ble 3 og en halv LO på meg i helgen:) Føler at det glir litt lettere med scrappingen nå:)


Søndag kveld, snart ny uke: Håper den blir bra for oss alle:)

9 kommentarer:

Gunn-Elin sa...

Regn for meg betyr innekos. Men det søledamhopping så veldig artig ut da, så kanskje jeg bør finne frem regnklærne å komme meg ut neste regnværsdag. Herlige bilder du har tatt også. Regner med at vi får se de på en lay out i nærmeste fremtid også. Jeg håper iallefall det :)
Jeg ønsker deg og dine ei fantastisk uke. Og tenk, når den uken er over så er det endelig advent :D

Wenche sa...

Syns du er flink som har kommet det ut i dag. Jeg orket rett og slett ikke å vaske og tørke alle klærne.... Ha ei fin uke

Kaia sa...

NYDELIGE BILDER !!!!

Ha ei flott uke.
Klem fra Kaia

Ellen Karin sa...

Så flotte regnværesbilder. Enig med deg at det er deilig å komme seg ut og kjenne litt på været. Men dørstokken er ofte litt stor på slike dager. :)

Godt du er tilbake i scrappemodus.

Ha ei fin uke. :)

Asil sa...

Dere får nesten regnværesdagene til å se ut som herlige dager! :D Men enig, det er godt å komme seg ut selv om det pøser ned!

Linda sa...

så utrolig flinke dere har hvert som beveger dere ut for lek i slikt et vær! :) super herlig bilder av jentene :)
klem

mette wad sa...

Hold da op en masse regn og sikke nogle skønne billeder du fik taget, børn er fuldstændig ligeglad med at der regner, det er da kun herligt at kunne pjaske med vand :-)

Anette sa...

Så koselig bilder! Syns det er litt koselig med regn jeg;)

Isabell - Taranita sa...

Det er kjempe kjekt i regnet når man først har kommet seg ut. Kjekt at det er lettere med scrappingen nå, er gøy å gå innom deg å kikke på alt det kule, flotte, gøye osv som du produserer=)