21. apr. 2010

"Affektanfall"

Ny INSPIRATOR hos oss i ScrappeHuset.
Les mer her.

Jeg har valgt å skrive litt om Celine sine affektanfall. Helt siden hun var liten baby har hun skreket seg bort, blir blå i ansiktet og faller sammen. Hvis hun blir lei seg, sint eller ting blir annerledes enn det hun hadde sett for seg. Ikke særlig morsomt når det står på. Men heldigvis - det blir lenger og lenger mellom hver gang.

Har valgt et bilde av Celine hvor hun er alvorlig.

Ark og chipboard er fra Cosmo.8 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, det er sikkert ikke noe særlig med slike anfall, Vibeke! Datteren min kunne nesten hatt noe liknende..Men hun er vel bare trassen tror jeg...VELDIG trassen.. :)

LOen er iallefall helt nydelig, du er så utrolig flink med journaling, ser virkelig opp til deg! Har blitt mye flinkere til og bruke journaling iallefall:)

Ønsker deg en god dag!
Klem Cathrine

Lilo sa...

Så fint! Gillar fotot och dina olika papper i fina nyanser!! Och så bra att du berättar om allt möjligt på dina layouter, de blir så mycket mer värdefulla då!

porren sa...

Hei Vibeke , venninami sin datter gjør akurat det samme å det er ikke mye morro når det står på nei , så fint at du scrapper om det å gir det oppmerksomhet på en positiv måte, der ligger noe til deg i bloggen min
Klem Marion

Beatemor sa...

Uff, så kjedelig det må være med slike anfall. Lo'en din var ihverfall lekker :-)

Randi Elisabeth sa...

Her har du igjen brukt gult, og det var jo igjen flott:)Likte kombinasjonen med gult og orange. Bilde var nydelig i gammel stil. Flott hvordan du har skrevet ned dokumentasjonen på taggene. Og denne dokumentasjonen på en så flott LO er jo fint å ha som et minne, selv om ikke disse anfallene helt sikkert oppleves som finda da....;)

Merete sa...

En nydelig LO og et nydelig bilde.
Livet er ikke bare fryd og gammen, nei - liker at du scrapper temaer som dette også.
Har ei som kan få lignende "anfall" jeg også, men det er nok bare alderen.

mette wad sa...

Super super flot LO, igen med så mange skønne detaljer.

Ja de børn kan udtrykke sig på en meget forurolig måde. Godt der går længere og længere imellem anfaldene.

Isabell - Taranita sa...

hmmm, slike anfall høres lite kjekt ut for begge parter. Her sliter jeg med trass på sitt verste, men forhåpentligvis går det over med tiden(jeg liker å tenke det ihvertfall, hehe)

Denne ble tøff i all sin enkelhet, jeg digger de forskjellige journaling bitene du har med, gir en knall tøff effekt. Blomsten var snaisen=)