22. okt. 2008

"Celine - Litt om alt"

Celine er nå 13 måneder gammel - og jeg har fortsatt ikke bestemt meg for hvordan jeg skal gjøre det med bildene av henne. Jeg har jo scrappet mange av dem - men har også lyst på album eller noe annet hvor jeg kan skrive litt mer. Har jo Babykrøniken - men er ikke helt fornøyd. Så jo lenger jeg tenker - jo mer blir det jo jeg må sette inn og ordne etterhvert... Så i går fant jeg ut hvordan jeg vil dokumentere livet hennes FREMOVER ihvertfall:) Så får jeg ta det før i dag senere:)
Jeg har lagd en liten bok - som skal bli en liten dagbok for Celine. Her skal vi notere ned ting som skjer, nye ting hun gjør, morsomme episoder osv. Og lime inn noen bilder også:) Denne boken skal ligge fremme - så vi alle hjemme her kan notere ned etterhvert som det skjer noe nytt.
Veldig enkel å lage. 10 stk hvit kartong - delt i 4. Fremsiden/baksiden er kartong i sølv. Lagt overhead ark fremst og bakerst. Brukt Bind-It-Allen min. Ikke pyntet denne med noe annet enn bilde, swirls og bokstaver.
Jeg gleder meg til å begynne med denne - tror det blir gøy!!! Og morsomt for Celine når hun blir eldre også!!:)

Her er bilde av forsiden av Celine sin bok "Litt om alt":

13 kommentarer:

Inas lune hjørne. sa...

Det var en kjempelur ide! Nydelig forside.

Anne Bente sa...

åhhh, det var da en god ide, og hvor er det bare en flot side, det billede er total skøn.

Karina sa...

Rigtig god ide at lave en bog til Celine. Børn elsker jo at se dem selv igen og igen. Det er et rigtig godt billed af hende.

ninabakke sa...

Åh, kjempe søtt :)

Maren sa...

Det var en glimmrende idé:)
Det skjer så masse hele tiden når man har små barn og man glemmer fort mye av det. Artig å skrive ned ting de sier etterhvert også:)Tenker Celine kommer til å sette pris på den boka!!

Anne M sa...

Kjempeflott bok du har laget!
Gøy å ha en slik der du kan skrive ned minnene du vil ta vare på;)

Madam sa...

Så god idé! Også så lurt å la den ligge fremme så alle kan legge igjen "litt av seg" i den. Tenk så glad hun kommer til å bli for denne når hun blir voksen.

Linda sa...

så utrolig fin!! og for en knall flott ide!! hun kommer til å bli så glad for den når hun blir eldre :=)

cathrineangelica sa...

den var kjempe fin,
og en super ide:):):)

skulle hatt en slik bind it all...

Fantepie sa...

Kjempegod ide! Er så kjekt å ha slikt for ettertida, for det er utrulig kor fort ein gløymer ting som der og då virker som ein vil huske alltid.

Karina sa...

Hej igen.

Fordi du laver så mange ting, jeg bliver inspireret af og lægger så hyggelige kommentarer hos mig, ligger der en Award til dig på min blog.

Kram Karina

Jeanette sa...

Lur idé, Vibeke. Du blir ikke sur hvis jeg stjeler ideen din? Jeg har jo en slik B-I-A, og det er ofte jeg gremmer meg over at jeg ikke skrev ned "gullkorn" eller hva han gjorde. Glemmer så lett ;).

Du må si fra hvis du ikke vil jeg kan stjele ideen.

Ha en super helg! Flott bok ja!

Maria sa...

Utrolig god ide, tror jeg skal stjele denne til litjpia mi også jeg gitt :)