24. okt. 2008

PositivBloggingAward 2008

Tusen takk for denne Karina!!!
For noen dager siden fikk jeg en konvolutt i posten med 3 pakker med norske rubons av Karina!!! Du er så herlig!!! Nok en gang -takk for alle hyggelige kommentarer som du legger igjen i bloggen min. Jeg setter pris på hver eneste en:)Da skal denne gis videre - og de jeg har plukket ut denne gangen er som følgende:

Merete: Denne må jeg bare gi til deg!! Du har hatt en utrolig utvikling i scrappestilen din den siste tiden. Har en oppdatert og flott blogg. Scrapper masse!!!:) Og mange herlige bilder av veslefrøkna di!!. Og du legger igjen de herligste kommentarer!!:)

Linn: Jeg kjenner deg ikke - men du virker som ei utrolig herlig jente!!! Scrapper helt utrolig nydelig. Digger stilen din!!! Og det er en sann fryd å lese alle de herlige ordene du legger igjen etter deg i blogger og på forum!! Herlig!!:)

AnneMerethe: Vet du - den siste tiden nå - så har du blitt en av mine favoritt scrappere!! Jeg digger stilen din - måten du scrapper på - og er veldig glad for de hyggelige kommentarene du legger igjen i bloggen min:)

Silje: Har lagt merke til scrappingen din den siste tiden. Så flink du er!!! Du har et utrolig flott forum Arctic. Spennende å se på hva du får til på RunWayen fremover!!:)

Denne gangen vil jeg avslutte med en matblogg.Maiken har en blogg som heter Godt, sunt og rimelig. Her finner du massevis av flotte, enkle og ikke minst rimelige oppskrifter. jeg har printet ut mange av dem - og prøvd mange. Nydelig mat. Et lite tips: Legg bloggen i bloggfeeden din - så dukker det opp noen gode oppskrifter til deg :)
Jeg er helt sikker på at Maiken blir veldig glad hvis du tar deg tid til å sende din favorittoppskrift til henne - godtsuntrimelig@hotmail.com
Tusen takk for flotte oppskrifter og en flott blogg Maiken!!!:)

2 kommentarer:

Merete sa...

Åh... så koselig, Vibeke:) Setter veldig stor pris på at du gir meg denne awarden. Tusen tusen takk:) Du er kjempegod på å gi meg tilbakemeldinger og hyggelige kommentarer i bloggen min - så du fortjener å få denne awarden i retur!! Tusen tusen takk igjen - og håper du får en fantastisk hyggelig helg :)

Silje sa...

Tusen takk for at du gav meg denne awarden!! Det var kjempekoselig! Takk for alle de fine kommentarene du legger igjen i bloggen min.