29. okt. 2008

Snø!!!

NEEEEEEEEEEEEEEEIIIII- var det første jeg tenkte i dag når den første snøen kom dalende ned...Ikke fordi jeg ikke liker snø - men fordi Celine var i barnehagen....Jeg hadde jo lyst til å ta bilder av hennes første møtet med snøen!!! Kunne jo ha ventet til helgen denne snøen:)
Men vi tok oss en liten tur ut i kveld vi. Bildet ble ikke det beste - men ei blid og glad jente med hennes - nesten - første møte med snøen i år:)

5 kommentarer:

Veronica sa...

Åhhhh! Hun ser så søt og lykkelig ut:)
Her kom det ikke en centimeter med snø engang, men jeg gleder meg til det begynner å snø skikkelig. Skal definitivt ta bilder som du har gjort;)

Jeanette sa...

Herlig bilde da! Så mye flott snø dere har fått. Her ble ikke snøen liggende særlig lenge, nei... :(

Karina sa...

Dejligt billed. Ja, det første møde med sneen, må være fantastisk for børn.

Vi får ikke så meget sne i Danmark. Jeg kunne nu godt tænke mig en hvis jul i år. Helst mellem jul og nytår, hvor vi har fri... Det er nemlig ikke så nemt at cykle i ; ) !
Ha en go dag.

Anne Bente sa...

åh.......... så skønt skønt billede, hun ser ud til rigtig at nyde det, jeg vil som Karina rigtig godt tænke mig noget sne i år, det er flere år siden synes jeg.

love to create sa...

åå, ser ut som hun stortrives i snøen, her har snøen ikke kommet enda (heldigvis), sluddet i går, men regnet vekk i dag.

ha en flott torsdag