12. jan. 2009

Fra fin til fantastisk :)

Inne på Scrappehuset har vi nå en Nybegynnerartikkel - som vi kaller "Fra fin til fantastisk" - hvor du med enkle grep kan forandre litt på det du scrapper.

Dette er en av mine aller første LO'er. Den er laget etter en skisse, og er veldig enkel i utformingen. Jeg har brukt kun bazzil - og 1 stk mønsterark. Bokstaver skjært ut på Craft Robo. Jeg har en svart matte under bildet, og ellers ikke noe pynt, stæsj eller blomster.På dagens variant har jeg valgt å følge skissen helt likt - dvs samme oppsett. Istedenfor hvit bazzil som bakgrunn - har jeg valgt kraft bazzil,med et mønsterark fra Kaiser. Disse er begge rufset i kantene, og påført Chalk (DarkBrown.)
Har sydd dem sammen med symaskinsøm. Jeg har brukt mønsterark og bølgepapp , jeg har revet og brukt edge distresser på alle papirer, og deretter påført Chalk.

Istedenfor svart matte bak bildet, har jeg 2 gamle boksider. Bildet har jeg filt litt med en neglefil, og deretter tatt på Chalk. Jeg ville gjerne ha med litt pynt på denne, så jeg puttet på noen blomster (alle blomstene har fått litt glimmer mist på seg), litt bling og en tag med journaling på.


Sjekk siden vår - så får du se hva de andre jentene har gjort:)

5 kommentarer:

May-Britt sa...

Nydelig,dette må jeg prøve;-)
Hilsen
May-Britt

Anne Bente sa...

åhhh, så flot, det er bare rigtig sjovt at gøre, har prøvet for ikke længe siden jo :)

Fatima sa...

Den er virkelig flott den siste siden.

Kirsten sa...

Hei Vibeke!
Så moro å se hvor forskjellige LO'ene ble, ved bruk av samme skisse!

Jeg falt veeeeldig for den siste du har laget her!! Nyyydelig! Det var så mange herlige detaljer på den! Og prinsessa di er kjempegrom!

Ha en fin uke!
Klem fra Kirsten

Elisabeth sa...

Hei og takk for besøk i bloggen min. Så koselig å få besøk.
Kjekt å lese dette innlegget, og gøy å se hvor forskjelligene layoutene ble tross for samme skisse.
Synes du lager masse fint, Vibeke.

Ha en fortsatt fin dag :)